Redovisningsbyrå Eskilstuna

Redovisningsbyrå Eskilstuna •

Bokslut

Alla som driver näringsverksamhet måste enligt bokföringslagen upprätta ett bokslut. När ert företag vänder sig till oss på Redovisningsbyrå Eskilstuna säkerställer vi att ert räkenskapsår sammanställs i ett årsbokslut eller en årsredovisning. Hos oss arbetar ekonomiska konsulter med lång erfarenhet av den här typen av tjänster. När vi utför uppdrag åt företag som ska lämna in en årsredovisning så utför vi allt arbete fram till revisionen. Om ni inte har en revisor ansvarar vi för att räkenskaperna är rätt, oberoende av om ni följer K2- eller K3-reglerna.

Vi ser till att räkenskapsåret kan granskas av en revisor

Vi hjälper allt från mindre företag till stiftelser och koncerner att upprätta bokslut och revision i Eskilstuna. De redovisningskonsulter som arbetar hos oss följer svensk standard för redovisningstjänster, REKO, och de kan lämna en bokslutsrapport. Ert företag kan överlämna delar av eller hela arbetet till oss. Om ni redan har anställda som sköter er löpande redovisning kan vi erbjuda hjälp med bokslut och månadsavstämningar. Förfarandet brukar uppskattas av våra kunder och det ger såväl ledning som ekonomiavdelning en trygghet. De som arbetar internt med er löpande redovisning kan bolla frågor med våra erfarna medarbetare.

Ett tryggt val för hjälp med bokslut i Eskilstuna

Vi är ett bra val när ert företag är i behov av hjälp med bokslut:

 • Hos oss arbetar auktoriserade redovisningskonsulter
 • Vi skräddarsyr tjänsten efter ert företags behov
 • Våra medarbetare arbetar på ett kundnära sätt

Vi upprättar ert bokslut för ett lågt pris

När ni funderar på att ta hjälp med bokslut i Eskilstuna kan ni kontakta oss för att få en offert. Vårt kostnadsförslag är alltid helt förbehållsfritt och ni kan i lugn och ro se över det innan ni bestämmer er för att gå vidare med oss. Vårt utbud är komplett och vi kan även vara behjälpliga med andra tjänster, som hjälp med bokföring. Hör av er till oss så berättar vi mer om hur vi kan bistå just ert företag. Vi nås via mejl, telefon eller kontaktformulären på hemsidan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en redovisningsbyrå i Eskilstuna som kan ta sig an allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

  Adress
  Vi finns i Eskilstuna

  Telefon

  E-post
  offert@redovisningsbyraeskilstuna.se

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter en redovisningsbyrå i Eskilstuna som kan ta sig an allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

Redovisningsbyråeskilstuna.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Redovisningsbyråeskilstuna.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara din förfrågan.

KONTAKT

Vi finns i Eskilstuna

offert@redovisningsbyraeskilstuna.se