Redovisningsbyrå Eskilstuna

Redovisningsbyrå Eskilstuna •

Om oss

Aktiva inom branschen sedan 1995

Sen dess har vi varit aktiva inom branschen och erbjudit våra tjänster till företag i varierande storlekar som behöver hjälp att jobba digitalt eller mer traditionellt. Sedan maj 2014 är vi ISO-certifierade och vi är även SRF-auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter, vilket innebär att vi kontinuerligt genomgår vidareutbildningar, har gällande ansvarsförsäkringar och följer etiska regler. Våra kontor hittar ni i Eskilstuna, Strängnäs och Stockholm. Kontoret i huvudstaden öppnades under 2016 och är således det senaste tillskottet i vår verksamhet.

Erfaren personal med rätt auktoriseringar

Den största styrkan för oss är vår personal. Genom att anlita oss kan ni få hjälp av personer som har rätt utbildning, lång erfarenhet och är auktoriserade inom lön och redovisning. Alla arbetar enligt principen “rätt direkt”, som innebär att vi löpande tar hand om all redovisning och att vi utför vårt arbete med en hög kvalitet.

Vår kunskap tar er långt

Med den breda erfarenhet vi har inom vårt företag kan vi erbjuda våra kunder att sköta allt som rör löner, bokslut och bokföringar. Vi underlättar även när nya företag skall startas upp och kan ge ekonomisk rådgivning som hjälper er att komma igång.

Alla små och medelstora företag är hjärtligt välkomna till oss för en effektiv och kvalitativ redovisning!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en redovisningsbyrå i Eskilstuna som kan ta sig an allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

  Adress
  Vi finns i Eskilstuna

  Telefon

  E-post
  offert@redovisningsbyraeskilstuna.se

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter en redovisningsbyrå i Eskilstuna som kan ta sig an allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

Redovisningsbyråeskilstuna.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Redovisningsbyråeskilstuna.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara din förfrågan.

KONTAKT

Vi finns i Eskilstuna

offert@redovisningsbyraeskilstuna.se